Nieuws

 • Maaien - verticuteren - opvangen in 1 beweging

  02/03/2018 10u25

  Verticuteren is een tijdrovende en arbeidsintensieve job. Eerst maaien, dan verticuteren en vervolgens opruimen. Tenzij u een een Peruzzo klepelmaaier met opvang heeft natuurlijk!

  Op bijna elke Peruzzo maaier met opvang kan u verticuteermessen installeren. Dankzij het gepatenteerde klepelsysteem schuift u eenvoudig de verticuteermessen tussen de klepelmessen.

  Daarom kan u in één beweging maaien, verticuteren en opvangen. U werkt dus niet alleen 3x sneller, maar het kost u ook veel minder moeite! 

  Ligt er bovendien nog blad of snoeiresten op het gras? Uw Peruzzo ruimt dit in één keer mee op!

  Bekijk de video

  Lees meer
 • Peruzzo blad opvangen

  05/10/2017 15u06

  Ontdek hier welke oplossingen biedt voor het eenvoudig en snel oprapen van gevallen blad.

  VIDEO AFSPELEN

  Lees meer
 • Vertegenwoordiger voor België

  27/04/2017 11u24

  Herco Machinery zoekt een gemotiveerde vertegenwoordiger (regio België) om het salesteam te versterken.

  Bent u een communicatieve en resultaatgericht persoonlijkheid die er van houdt om initiatief te nemen? Heeft u de nodige overtuigingskracht? Neem dan snel met ons contact op (info@herco-machinery.com - 03/320.98.00)!

  Lees meer
 • Peruzzo Benelux - nu ook op FACEBOOK

  11/04/2017 11u04

  Om u nog sneller van informatie te kunnen voorzien, is Peruzzo Benelux vanaf heden ook aanwezig op Facebook. Op onze pagina kan u video's, foto's en nieuwsberichten vinden. Like en deel de pagina en blijf zo steeds op de hoogte van alle Peruzzo-nieuws.

  Peruzzo Benelux Facebookpagina

  Lees meer
 • Zelfrijdende hakselaar TB 100 C

  19/01/2017 10u41

  TB100C is een zelfrijdende hakselaar op rupsbanden die voorzien is van 2 benzinemotoren: een 18 PK sterke motor voor de hakselaar en een 5,5 PK sterke motor voor de aandrijving van de rupsbanden. Zo kan u bij eventuele storing van de hakselmotor nog steeds terugrijden naar uw trailer. Als optie is een transportbox beschikbaar, zodat u uw zelfrijdende hakselaar eenvoudig en snel kan veranderen in een zelfrijdende kruiwagen.

  Naar productpagina

   

  Lees meer